Avoimet työpaikat

 • Kanttorin virka

  Hakuaika päättyy: 19.04.2024

  Työnantaja: Viitasaaren seurakunta

  Viitasaari

  3062,09

  Vaativuusryhmä: 601

  Kelpoisuusvaatimus: 163 Kanttorin virkaan vaadittava tutkinto

  Etsimme työntekijäjoukkoomme aloitteellista ja yhteistyökykyistä sekä itsenäiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä. Tehtävään kuuluu kanttorin perustaitojen osaaminen, hengellisen musiikin monipuolinen tunteminen ja soittimista huolehtiminen. Toivomme hakijalta kiinnostusta kuoromusiikin kehittämiseen ja toteuttamiseen. Viran hoito edellyttää mahdollisuutta käyttää omaa autoa virkamatkoihin. Seurakuntamme kanttorina sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi sekä seurakunnan toimintaa osana Viitasaaren monimuotoista musiikkielämää. Kirkossamme on kahdet erityyliset urut, jotka peruskorjattu, huollettu ja täysviritetty v. 2023. Virkaan valitun tulee esittää selvitys terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

 • Kirkon nuorisotyönohjaaja

  Hakuaika päättyy: 17.05.2024

  Työnantaja: Kittilän seurakunta

  Kittilä

  2663,41

  Vaativuusryhmä: 502

  Kelpoisuusvaatimus: 164 Nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto

  Olemme 11 työntekijän työyhteisö ja haemme työtoveria, jonka tehtävään kuuluu erityisesti seurakuntamme rippikoulu- ja nuorisotyö sekä yhteistyö Kittilän yläkoulun, lukion, Levi-instituutin ja kunnan nuorisopalvelujen kanssa. Meillä tarvitaan oma-aloitteisuutta, tiimityötaitoja ja joustavuutta tehdä ilta- ja viikonlopputyötä. Odotamme, että olet motivoitunut kehittämään työalaasi yhdessä kasvatuksen tiimin kanssa ja osallistumaan seurakunnan yli työalarajat ylittäviin tapahtumiin. Englannin kielen taito, some-osaaminen ja viestintätaidot ovat arvostettavaa ammattiosaamistasi.

 • Diakonian virka

  Hakuaika päättyy: 19.04.2024

  Työnantaja: Tapiolan seurakunta

  Kirkkopolku 6, Espoo

  2869-3246 €/kk työkokemuksesta riippuen

  Vaativuusryhmä: 503

  Kelpoisuusvaatimus: 162 Diakonian virkaan vaadittava tutkinto

  Tämän viran hoitoon kuuluu diakoninen asiakastyö ja siinä myös Otaniemen alueen opiskelijoiden kohtaaminen. Virkaan kuuluu mielenterveystyötä ja vapaaehtoistoiminnan koordinointi yhdessä lähetystyön ja kansainvälisen työn sihteerin kanssa sekä yhteisvastuukeräyksen koordinointiin osallistuminen yhdessä työparin kanssa sekä yksi rippikoulu vuodessa. Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 162) mukainen diakonian viranhaltijan kelpoisuus. Tehtävään valittavan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valittavalta edellytetään oma-aloitteisuutta, ammatillista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, myös kykyä kuunnella ja kohdata erilaisia ihmisiä pidämme tärkeänä. Lisäksi arvostamme sosiaalisen median taitoja. Monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi. Lomaoikeus ja muut ehdot ovat kirkon virka- ja työehtosopimuksen (KirVESTES) mukaiset. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Espoon seurakuntayhtymältä on mahdollisuus vuokrata työsuhdeasunto ja hankkia työsuhdepolkupyörä. Virka täytetään 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan. Hakemus täytetään sähköisesti KirkkoRekry -järjestelmässä: sakasti.evl.fi/työpaikat 19.4. klo 9 mennessä. Haastattelut pidetään keskiviikkona 24.4. klo 16.30 alkaen Tapiolan kirkolla. Haastatteluun valittuja pyydetään valmistelemaan rippikoulutuokio aiheesta diakonia ja toteuttamaan siitä haastattelussa 5 minuutin mittainen osuus. Tiedustelut: Seurakuntapastori Anu Ristimäki, p. 050 322 3520 etunimi.sukunimi@evl.fi tai kirkkoherra Päivi Linnoinen, p. 050 379 9038 (3.-5.4.)

 • Diakonian viransijaisuus 3.6.2024 – 31.5.2025

  Hakuaika päättyy: 21.04.2024

  Työnantaja: Järvenpään seurakunta

  Kirkkotie 1, Järvenpää

  2895,72/kk (sis. Järvenpää-lisän) sekä mahdolliset kokemuslisät)

  Vaativuusryhmä: 503

  Kelpoisuusvaatimus: 162 Diakonian virkaan vaadittava tutkinto

  Viransijaisuuden tehtävänkuvaan kuuluvat diakoninen kansainvälisyys- ja monikulttuurisuustyö, Yhteisvastuukeräyksen johtaminen, KUA-yhteyshenkilönä toimiminen, Merimieskirkkopiiri, Laurilan kohtaamispaikka, ryhmät, tapahtumat, retket ja leirit. Lisäksi viransijaisuuteen kuuluvat diakonian yhteiset perustehtävät kuten ajanvaraus- ja vastaanottotyö.

 • Kirkon nuorisotyönohjaaja

  Hakuaika päättyy: 30.04.2024

  Työnantaja: Forssan seurakunta

  Forssa

  2663,41

  Vaativuusryhmä: 502

  Kelpoisuusvaatimus: 164 Nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto

  Seurakunnassa on kaksi nuorisotyönohjaajaa sekä kasvatustyön pappi, joka toimii nuorisotyönohjaajien esihenkilönä. Nuorisotyönohjaajan tehtäviin kuuluu vastuu varhaisnuorisotyöstä. Hän osallistuu myös rippikouluun ja nuorisotyöhön sekä koko seurakunnan yhteisiin projekteihin ja yhteistyöhön eri toimijoiden kanssa. Nuorisotyönohjaaja toimii lisäksi partiolippukuntien yhdyshenkilönä. Työtä on myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 • Diakonian virka

  Hakuaika päättyy: 24.05.2024

  Työnantaja: Saarijärven seurakunta

  Saarijärvi

  KirVESTES

  Vaativuusryhmä: 502

  Kelpoisuusvaatimus: 162 Diakonian virkaan vaadittava tutkinto

  Tehtävänkuvaan sisältyy laaja-alaista diakoniatyötä: hengellisen, henkisen ja taloudellisen avun antaminen ja järjestäminen. Tehtävän sisältönä on mm. vastaanottotoiminta, kotikäynnit, laitoskäynnit, kokoava ryhmätoiminta, diakoniakasvatus ja vapaaehtoistyö, yhteisvastuukeräykseen liittyvät tehtävät, yhteistyö muiden työalojen kanssa (erityisesti jumalanpalvelus, kasvatus ja rippikoulutyö), yhteistyö alan muiden toimijoiden ja järjestöjen kanssa. Vastaava diakoni toimii diakoniatyöntekijöiden lähiesimiehenä. Tehtävä edellyttää auton käyttöä. Piispantarkastuksessa 02/24 seurakuntamme todettiin hiippakuntamme iloisimmaksi työyhteisöksi. Liity siis mukavaan joukkoomme Saarijärven seurakuntaan!