Maksuton Kesäduunari-info auttaa kesätyöntekijöitä

Akavan, SAK:n ja STTK:n tarjoama neuvontapalvelu auttaa kaikkia kesätyöntekijöitä työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Palveluun voi ottaa yhteyttä vaikka ei olisi ammattiliiton jäsen.

Teksti Akava kuvat Akava, Pauli Vento

Kesäduunari-infosta kesätyöntekijä voi saada apua, kun työsopimuksen tekeminen, palkkaus, työajat tai muut työsuhteeseen liittyvät asiat mietityttävät.

Kesäduunarineuvoja Vee Tirisen tavoittaa puhelimella, WhatsAppilla tai sähköisellä lomakkeella kesäduunari-sivun kautta. Palveluun voi halutessaan ottaa yhteyttä myös nimettömästi.

Kesäduunari-infon verkkosivuilla on vastauksia usein kysytyille kysymyksille. Sivulla on myös kesäduunarin muistilista, johon on koottu keskeisiä asioita, joita kannattaa huomioida, kun kesätyöpaikka on varmistunut.

Kesäduunari-info palvelee elokuun loppuun saakka numerossa 0800 179 279 maanantaista perjantaihin kello 9–15. Puhelu on soittajalle maksuton. WhatsApp-viestit numeroon 040 747 1571.

Lue lisää palvelun omalta sivustolta: kesäduunari.fi

Kesäduunarineuvoja Vee Tirinen auttaa kesätyöntekijöitä muun muassa palkkaa, työaikoja, työsopimusta ja työturvallisuutta koskevissa asioissa.
Asiasanat: