Pääkirjoitus: Kolminkertainen eläköönhuuto!

Tammikuun 17. päivä 2024 jää historiaan merkittävänä päivänä. Kolme ammattiliittoa ovat yhdistäneet voimansa luodakseen jotain ainutlaatuista: Jobi-verkkolehden. Nyt verkkolehti avautuu yleisön saataville.

Teksti Marko Pasma kuva Kuva-arkisto

Tämän päivän digitaalisen median haasteet ovat moninaiset: informaatiotulva, uutisväsymys ja alati muuttuva teknologia ovat vain jäävuoren huippu. Lähdemme kuitenkin rohkeasti vastaamaan näihin haasteisiin ottamalla käyttöön uuden median ja luotamme, että yhteisvoimin saamme sen onnistumaan. 

Jobi toimii liittojemme viestinnän kanavana, jossa fokus on edunvalvonnassa, ammatillisissa asioissa, opiskelussa, tutkimuksessa, työelämän ilmiöissä ja muissa ajankohtaisissa teemoissa. Jobin keskiössä ovat myös koulutusalojemme ja ammattikuntiemme ihmiset kokemuksineen ja oivalluksineen. 

Jobi-verkkolehden yhteistyössä kiteytyy ymmärrys siitä, että moniääninen ja monipuolinen lähestymistapa rikastuttaa keskustelua ja tarjoaa asioihin syvempää näkemystä. Tätä vuoropuhelua kuvaa Jobi-logon kolme puhekuplaa. Yhteisen lehden kautta opimme toisiltamme ja toisistamme. 

Jobi ei keskity pelkästään nykyhetkeen. Haluamme katsoa rohkeasti tulevaisuuteen, pohtien työelämän kehityskulkuja ja uusia mahdollisuuksia. Ne ovat myös alkuja paremman ja oikeudenmukaisemman työelämän rakentamiseen. 

Jobin toimitus koostuu pääosin liittojen printtilehtien, Cruxin ja Dinon, toimituskunnista. Tämä tuo verkkolehden käyttöön laajan ja monipuolisen asiantuntemuksen sekä hyödyntää voimavaroja tehokkaasti. Innostuneen ja osaavan toimituksen kanssa on hyvä aloittaa uusi viestinnän aikakausi liitoissamme. 

Tervetuloa uuden verkkolehden pariin! 

Marko Pasma
päätoimittaja vuonna 2024

PS: Mikä Jobi? Tästä linkistä pääset Esko M. Laineen juttuun Jobi-sanan etymologiasta

Asiasanat: